Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Welke goede voornemens heeft u voor uw relatie?

Goede voornemens, bijna iedereen heeft ze wel. Want een nieuw jaar voelt bijna altijd als een nieuw begin. December is dan ook de maand om uw lijstje met goede voornemens samen te stellen. Wat ons betreft staat het hebben van een gelukkige relatie op nummer 1. Kijk dus deze maand ook even terug op uw relatie samen: hoe staan we ervoor? Gaat het goed of kan uw relatie wel een boost gebruiken? Is dit laatste het geval, ga dan meteen aan de slag met deze relatietips voor een fijne toekomst samen.

1. Maak bewust tijd voor elkaar

Maak bewust tijd voor elkaar en besteedt die tijd dan ook met en aan elkaar. Laat u niet opslokken door werk en dagelijkse beslommeringen, maar maak tijd om samen te zijn. Tijd die u samen in alle rust doorbrengt. Daarbij gaat niet om wat u doet, maar om het samenzijn. Neem daarin de wensen van uw partner mee vanuit de gedachte: hoe en waarmee maak ik jou gelukkig? Probeer in ieder geval tenminste elke avond een half uurtje te vinden om de ander bij te praten over de gebeurtenissen van de dag.

2. Besteedt deze tijd samen goed
Breng tip 1 ook goed in de praktijk. Maak er ‘quality time’ van. Doe dus dingen die u samen leuk vindt. Maak nieuwe herinneringen en kijk op leuke herinneringen terug. Bedenk waarmee u uw partner kan verrassen. Ga er samen op uit en besteedt aandacht aan elkaar.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.

Meer over de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | NijverdalWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.