Op vakantie na scheiding - Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Tips voor een fijne vakantie na een scheiding

De zomervakantie staat voor de deur. Wat zijn uw plannen dit jaar? Blijft u lekker thuis om leuke uitstapjes te maken met de kinderen? Of neemt u liever het zekere voor het onzekere en gaat u de zon opzoeken in het buitenland? Wij ruiken de zee al, u ook? Wat uw plannen echter ook zijn, als u gescheiden bent komt er net iets meer bij kijken om alles goed geregeld te hebben voordat je de koffers echt kunt gaan pakken. Daarom deze maand aandacht voor de zomervakantie met allerlei tips voor een onbezorgde tijd!

1. Maak met elkaar een planning

Maak ruim van te voren een planning met de andere ouder. Wanneer zijn de kinderen bij de ene ouder en wanneer bij de andere? Kinderen willen en hoeven overigens geen zes weken in het buitenland te zitten. Meestal is dat gewoon teveel en te vermoeiend en ook kostbaar. Een vakantieplanning is de basis waar u op terug kunt vallen en geeft iedereen duidelijkheid en rust. En natuurlijk kan men in onderling overleg altijd nog flexibel zijn en de planning aanpassen als dat nodig is.

 2. Stem alles duidelijk af

Bespreek samen als ouders de bestemming van de vakantie. Wat willen de kinderen? Wat wil ik? Wat wil de andere co-ouder? Kinderen vinden het ook erg leuk om betrokken te worden bij het plannen van de duur en bestemming van de vakantie, maar hou wel zelf de regie. Spreek ook duidelijk onderling af, wie welke kosten van de vakantie betaalt.

Neem ook als overweging mee dat kinderen drie weken achter elkaar bij de ene ouder soms als heel lang kunnen ervaren met een enorm gevoel van heimwee als gevolg. Meestal willen ze in en deel van de vakantie ook gewoon lekker thuis zijn, of even acclimatiseren voordat de school weer begint.

Lees meer tips

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.

Meer over de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | NijverdalWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.