Gratis boekje over scheiden - Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Almelo, Deventer en Nijverdal.

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

Je hebt besloten dat je wilt scheiden of je krijgt te horen dat je partner wilt scheiden. Een van de eerste vragen die er door je hoofd gaan is: wat nu en hoe moet ik nu verder?

Een echtscheiding is een aangrijpende gebeurtenis, een vertrouwde situatie wordt onzeker. Er ontstaan steeds meer vragen waardoor je het gevoel hebt de grip op de situatie te verliezen. Deze onzekere situatie is vervelend, niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner en zeker ook voor jullie kinderen.

Ik kan u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen en de onzekerheden weg te nemen. Samen doorlopen wij het echtscheidingstraject, dit zorgt ervoor dat er snel duidelijkheid is. Hierdoor ontstaat er weer (mentale) rust en krijg je weer grip op je eigen situatie. Stapsgewijs doorlopen wij het gehele traject waarbij alle facetten aan de orde komen. Denk hierbij aan de omgang met jullie kinderen, het huis, jullie pensioen. Kan ik het financieel wel redden, hoe ziet mijn toekomst eruit?

Ik begeleid jullie gedurende het gehele traject. Ik geef u aan, welke de financiële, fiscale en/of juridische gevolgen een keuze met zich meebrengt. Ik informeer u en u maakt de keuze/beslissing. Zo komt u tot een oplossing. Op deze wijze krijgt u weer grip op uw leven en kunt u weer verder. U heeft weer de controle over uzelf en dat is waar u naar op zoek bent.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Bekijk waarom een Scheidingsplan

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.