Uw scheiding goed geregeld - - Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Ons tarief

Bij een scheiding bent u vaak onzeker over hoe uw toekomst eruit gaat zien. En onzeker over hoe u er financieel komt voor te staan. Voor ons is het belangrijk dat u vooraf‘ weet wat de kosten van uw scheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant als mogelijk over. Omdat echter geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding dan ook niet voor iedereen gelijk. Om die reden moeten wij voor een prijsopgave eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Offerte

De Scheidingsplanner Twente-Salland werkt extra efficiënt omdat wij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw scheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Omdat wij alles in één hand kunnen houden en niks hoeven uit te besteden, scheelt dat in uren en overleg. De totale kosten van een echtscheiding via De Scheidingsplanner Twente-Salland zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw eigen wensen, hoe ingewikkeld uw scheiding is en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere wensen en belangen.

Voor de werkzaamheden van De Scheidingsplanner Twente-Salland geldt een investering op basis van een uurtarief x het aantal voor u geïnvesteerde uren. De Scheidingsplanner Twente-Salland kan u vooraf inzicht in de kosten geven om u meer zekerheid in uw situatie te kunnen geven. Om die kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw persoonlijke situatie uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte besluit u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en andere bemiddelaars en in vele gevallen zelfs goedkoper.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Bekijk de top 3 vragen over scheiden

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.

Meer over de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | NijverdalWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.