Vestigingen Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Succesvol scheiden in Almelo

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Almelo en omstreken · Meer dan 10 jaar ervaring · Hoge Klantwaardering · Mediation · Apart scheiden · Financieel & Juridisch Advies · Ouderschapsplan · Vrijblijvend Gesprek


Bezoeklocatie Almelo
(alleen op afspraak)

Adastraat 1
7607 HA Almelo
Telefoon: 06 – 23498530
E-mail: almelo@scheidingsplanner.nl


Sinds 2007 al ruim 300 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Almelo onder één dak.


Waarom de Scheidingsplanner Almelo

De Scheidingsplanner Almelo helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

Onze kernwaarden:

Begeleiding van begin tot eind
 Met financieel en fiscaal advies
 Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling
 Aandacht en hoge snelheid van handelen
 Zorgvuldigheid en oog voor details
 Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. De Scheidingsplanner Almelo biedt u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Vestiging Almelo - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | Nijverdal