Eenzijdig scheiden - Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Apart/Eenzijdig scheiden

Helaas is het niet altijd mogelijk het scheidingstraject samen met uw partner te doorlopen. U of uw partner kan dit te emotioneel vinden of bang zijn dat de eigen belangen niet goed behartigd worden. U kunt het daarnaast ook moeilijk vinden om voor uw eigen belangen op te komen, bijvoorbeeld omdat dit voortkomt uit het rollenpatroon tijdens uw relatie. Ook kan het vanwege allerlei redenen gewoonweg niet mogelijk zijn om in goede harmonie samen aan tafel te zitten. In deze situaties kunt u ervoor kiezen om apart/eenzijdig te gaan scheiden. Bij deze vorm van scheiden duurt het traject vaak wel langer en zijn de kosten hoger omdat u ieder een eigen adviseur in de hand neemt.


Hoe werkt apart/eenzijdig scheiden?

Bij alleen scheiden zal uw scheidingsbemiddelaar alleen uw belangen behartigen. Hij is uw vertrouwenspersoon en neemt u het gehele proces uit handen, inclusief het contact met de adviseur of advocaat van uw partner. Het uitgangspunt bij alleen scheiden moet wel zijn dat er geprobeerd wordt om zoveel mogelijk in overleg met de andere partij tot afspraken te komen. Apart strijden in plaats van apart scheiden levert namelijk alleen maar verliezers op. Niemand is gebaat bij ellenlange procedures bij de rechtbank en onnodige escalaties, en zeker uw kinderen niet.

Denk er dus goed over na hoe u wilt dat er met uw wensen en belangen wordt omgegaan. Er in goed overleg met elkaar uitkomen of tot het einde toe strijden? Ook bij alleen scheiden in goed overleg worden uw belangen altijd volledig behartigd, maar met als resultaat dat u toch beiden achter de gemaakte afspraken staat. En dat blijkt vaak bij te dragen aan een goede verstandhouding tussen u en uw ex-partner na afloop van uw relatie. Iets wat, zeker als er kinderen zijn, heel belangrijk is. Maar ook zelf komt u op deze manier met een positiever gevoel uit de scheiding dan wanneer er strijd is geweest. En dat maakt het een stuk prettiger om op een positieve manier uw leven weer op te pakken.


Apart/eenzijdig scheiden bij de Scheidingsplanner

Is er ruzie en zijn u beider wensen onverenigbaar? Kunt u niet meer met elkaar door één deur? Ook dan kan de Scheidingsplanner uw belangen behartigen en overzicht brengen in uw situatie. Dankzij onze brede expertise en goede samenwerking met ervaren echtscheidingsadvocaten bepalen wij samen met u welke aanpak het beste bij uw situatie past. Waar nodig en mogelijk houden wij uw wederzijdse belangen nauwlettend in het oog. Bijvoorbeeld als er kinderen in het spel zijn. Wij doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen worden, dit streven wij in goed overleg met u als eerste na. Want scheiden zonder ruzie is voor iedereen beter.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 985 30 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Handig overzicht scheidingsprofessionals

Bent u er nog niet uit door wie u uw scheiding laat regelen? Voor uw gemak hebben we alle onderlinge verschillen tussen een advocaat, een mediator en de Scheidingsplanner in een handig overzicht duidelijk in kaart gebracht. In het overzicht ziet u wat de diverse scheidingsprofessionals voor u doen, wat hun doelen zijn en hoe er wordt omgegaan met de belangen van de kinderen.


Bekijk waarom een Scheidingsplan®

Kwaliteit verzekerd

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.

Meer over de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | NijverdalWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.