Uw scheiding goed geregeld - - Scheidingsplanner Almelo - Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Waarom de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal?

De Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal helpt sinds 2008 scheidende partners in het begeleiden van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Er spelen heel wat onderwerpen bij de begeleiding van uw echtscheiding, er zijn behoorlijk wat aandachtsgebieden:
– Hoe zit het met de alimentatie?
– Waar moet ik straks de boodschappen van gaan doen?
– Welke afspraken moeten we voor de kinderen maken?
– Wat doen we met de woning?
– Maken we fiscaal gezien wel de goede afspraken?

De financiële toekomst is een groot onderdeel van de echtscheiding. Maar we realiseren ons dat het niet alleen om de cijfers gaat. Onder die financiële gegevens zitten belangen, wensen, emoties en doelstellingen. Als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële puzzelstuk oplossen, doen wij ons werk niet goed. Er komt ook een stuk mediation bij kijken.


Welke onderwerpen bij een scheiding

Fiscaal
Alimentatie
Pensioenen
Kinderen
Huis en Hypotheek
Juridisch
Mediation
Financieel

Onze scheidingsexpertise

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal
Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst

De Scheidingsplanner Twente-Salland is dé expert in het regelen van uw scheiding in de regio Almelo, Deventer en Nijverdal. Dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en dat wij daarnaast alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, maakt de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal uniek. Omdat wij van huis uit financieel planner zijn, hebben wij zo’n 80% expertise in huis over alle financiële puzzelstukken van uw echtscheiding. Het overige hele specifieke percentage van 20 %, bekijken wij in nauwe samenwerking met specialisten zoals notarissen en pensioendeskundigen. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat: mediation is een belangrijk onderdeel in onze aanpak. Voor ons is het belangrijk om in het gehele proces ruimte te geven aan de onderliggende belangen en emoties van de scheidende partners. Zeker om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt daarom ook veel aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie.


Vereniging de Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal is lid van een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Meer informatie en alle Scheidingsplanners in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Bekijk waarom een Scheidingsplan

Anders dan andere

Veel advocaten/mediators/scheidingsbemiddelaars hebben van alle aandachtsgebieden – zoals de financiën – slechts een geringe of geen kennis. Zij kunnen u op die gebieden vaak alleen informeren door middel van folders van de overheid. En moeten bijvoorbeeld alimentatieberekeningen door externen partijen laten opstellen, hetgeen vertraging oplevert. De Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal heeft echter zoveel meer in huis, dit biedt u diverse voordelen.

De voordelen:

  • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
  • Mediation én alle financiële, fiscale en juridische kennis zelf in huis
  • Anders dan anderen: geen externe partijen nodig en één aanspreekpunt
  • Dus geen vertragende factoren en kostenbesparing
  • Tarief concurrerend met advocaten en in vele gevallen zelfs goedkoper

Bijkomend voordeel: als één van de weinige bemiddelaars sluiten wij de aansprakelijkheid voor verschillende onderwerpen zoals de fiscale gevolgen niet uit! En dat geeft toch een gerust gevoel? Waar andere partijen het beloven, vindt u bij ons écht alle expertise onder één dak. Door voor de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal te kiezen, krijgt u later geen spijt van de gemaakte afspraken en kunt u zeggen: we hebben het allemaal goed geregeld!


Handig overzicht alle onderlinge verschillen

Voor uw gemak hebben we alle onderlinge verschillen in een handig overzicht duidelijk in kaart gebracht. In het overzicht ziet u wat de diverse scheidingsprofessionals voor u doen, wat hun doelen zijn en hoe er wordt omgegaan met de belangen van de kinderen.


Ons team

In het team van de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal zijn naast een erkend financieel adviseur en mediator ook meerdere advocaten aangesloten, zodat wij u ook op dit gebied uitstekend kunnen adviseren. Daarnaast bezitten wij ook alle fiscale kennis. Wist u dat de fiscale gevolgen van een echtscheiding vaak onderschat worden en dat de Belastingdienst hier de komende jaren extra op gaat letten?

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.