Vakantie, relatie en scheiden of blijven | Scheidingsplanner Almelo – Deventer - Nijverdal

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Vakantie, de ultieme relatietest?

Vakantie, we kijken er bijna het hele jaar naar uit. De vakantieplannen worden vaak al vroeg in het jaar gemaakt. Waar gaan we dit jaar naar toe? Weer naar onze favoriete camping in Spanje of trekken we dit jaar eens rond in de wijde natuur? Vakantie betekent in ieder geval lekker de boel de boel laten, niks moet en alles mag en samen heerlijk genieten van je vrije tijd.

Maar vakantie kan ook een ultieme relatietest zijn. Niet voor niets zien we na de zomervakantie altijd het hoogste percentage echtscheidingsaanvragen. Volgens psychologen verhoogt een vakantie de kans op conflicten. De vreemde omgeving, een ander levenspatroon en het meer dan anders op elkaars lip zitten, heeft hier veel invloed op. En vooral als je andere ideeën  hebt over de invulling van de vakantie. Wat als uw partner liever op het strand ligt, terwijl u musea wilt gaan bezoeken? Net als in het ‘echte’ leven, zult u compromissen moeten sluiten.

Vakantie als laatste redmiddel?

We zien ook dat de vakantie vaak wordt aangegrepen om de relatie nieuw leven in te blazen. Loopt uw relatie echter al voor de vakantie niet lekker, bijvoorbeeld omdat u uit elkaar aan het groeien bent, dan moet u er tijdens de vakantie ook echt aan de relatie gaan werken. Alleen rust, ontspanning en tijd voor elkaar, zal niet tot de oplossing leiden. Een relatie is tenslotte investeren in elkaar. U zult de pijnpunten boven water moeten halen, verwachtingen naar elkaar moeten uitspreken en afspraken met elkaar moeten maken over hoe samen verder. Wees daarin eerlijk tegen elkaar en spreek dingen uit, want anders kunnen kleine dingetjes opgeblazen worden en de emmer doen overlopen. Zoals bijvoorbeeld het verkeerd opzetten van de tent. En realiseer u vooraf dat u ook ná de vakantie tijd voor elkaar zult moet blijven vrijmaken.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 234 98 530 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

Bekijk vakantie en scheiden of blijven

Kwaliteit verzekerd

 

Snel en deskundig geholpen. We hebben met behulp van Hendrik goede afspraken gemaakt en hebben financiele zaken goed geregeld.”
 
 J.H.

Meer over de Scheidingsplanner Almelo – Deventer – Nijverdal

Hendrik van den Berg - Scheiden in Almelo | Deventer | Nijverdal

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Almelo | Deventer | NijverdalWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.